I també…

  • La pell de les taronges i llimones es pot fer servir per donar gust a sopes, salses, amanides, i condiments  Ratllar només la part acolorida, no la pell blanca.
  • Acompanyi quasevol plat amb pomes cuites amb un pessic de sucre i canyella.
  • Fregui la carn, l´aviram i el peix amb herbes i espècies abans de cuinar-los.
  • Tingui a mà fruita fresca i experimenti afegint-ne als plats principals. Per exemple, els prèssecs combinen bé amb el pollastre i aviram rostit. Els plàtans i les panses afeigeixen l’element d’autenticitat i sabor als plats al curri.
  • Revisi la secció de llibres de cuina a la biblioteca. Receptes de revistes.
  • Condimenti les carns, l’aviram i el peix amb vi, sucs de fruites, suc de tomàquet amb poca sal, suc de llimona, plantes aromàtiques i/o espècies abans de posar-ho al forn o a la planxa. La salsa de soja conté molt sodi (persones hipertenses, persones amb retenció important de líquids, consum moderat).  El gingebre, el xerès sec, les llavors de sèsam, la “pimienta de la Vega”, entre d’altres, donen gust especial al menjar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s