activitats

XV Jornades de treball en factors de risc i malalties cardiovasculars.  Granollers, 25 de maig del 2018.  Hotel Granollers.

Moltes persones que es volen aprimar basen el tractament només en seguir una dieta.  No tenen en compte la vida sedentària, la influència de la publicitat, la importància de la salut bucal, els estats emocionals… i que cada setmana té un diumenge, cada mes un sant, i que qualsevol esdeveniment el celebrem a taula .  Aquest és l’origen del blog:  una persona grassa que es vulgui aprimar pugui triar entre diferents opcions, segons la situació, per adoptar un comportament o un altre. Aprimar-se costa, i mantenir el pes obtingut també. La nostra intenció és fer més agradable i planer el camí amb l’esperança d´obtenir resultats satisfactoris, saludables, poc  a poc, sense passar per la culpabilització ni l’obsessió.

Gairebé tot el material prové d’entrevistes, Contras de la Vanguardia, articles de revistes … de persones sàbies en el tema. També compte l’experiència i la preparació personal.  I de fet, aquest blog no hauria sortit si la Núria no s’hagués engrescat a fer-lo, dedicant-li més temps del que s’havia imaginat.

 

A Granollers, el 25 de maig del 2018, vam presentar el  blog a les XV Jornades del GERC (grup d’estudi i recerca cardiovascular).  Es van celebrar a l’Hotel Granollers, els hi va agradar i ja ens han afegit al seu blog: http://gercvallesoriental.blogspot.com/

Per despertar els sentits vam organitzar-hi un tast a cegues, una mica improvitzat, en el que els professionals que hi van participar van interioritzar el desconeixement, en general, a l’hora  d’assaborir els aliments

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s