Agboton Agnès. La cuina africana. BCN. Columna, 1989. ISBN 84-7809-048-7
Arguiñano Karlos. Recetas ricas, recetas sanas. Madrid, Asegarce S.A y Editorial Debate, S.A. Novembre 1999. ISBN 84-8306-233-X
Carlas Magda (2000). Dominical El Pais
Clínica Londres de BCN. Apunts de l’any 2008.
Eisenberg, A, i altres. Què es pot fer quan s’està esperant. 2009 3a.ed.
Fullets FORMA (formació modificaicó d’actituts per al control del pes)
Fundació Alícia
GERC. Métode del plat
Laboratori Esteve
Lloveras Gonçal i Serra Jaume. Menjar, salut i plaer. BCN, ACV Afers de Comunicació Visual SA (2000). 84-89589-64-X.
Monzó Quim. Taula I Barra. Diccionari de menjar i beure. Edita La Vanguardia. Abril 2017. ISBN-13: 978-84-16372-38-6
Medicina general. 2001; 33: 346-350
Pascual, Indurain. Com millorar les nostres entrevistes clíniques. Anals de Navarra.
Picazo Jaume. Calories per aliment i carga calórica per activitat. Fundació Sardà Farriol (2004). Curs obesitat.
Fundación española de Periodoncia e Implantes dentales. Folleto.
Respiració abdominal i práctica. Yoga Ashram.
Jano: Medicina y humanidades, ISSN-e 0210-220X, Nº. 1660, 2007, pág. 35
Roselló, M José. La importancia de comer sano y saludable. BCN, De bolsillo. 978-84-8346-297.
Ruscalleda Carme Cuinar per ser feliç. 4a.edició. Bcn. Columna. ISBN 84-664-0171-7
Salsetes Pep La cuina de les quatre estacions. Contrapunt.Octubre 1991.ISBN 84-7705-029-5
Salsetes Pep La cuina del Vallesans. Sant Vicenç de Castellet, Farell Editors. Febrer 2015. ISBN 978-84-92811-65-6
Sanchez Romera (neuròleg i cuiner). La cocina de los sentidos. BCN,Planeta. ISBN 84-08-04084-7
Senpau Pilar. Revista Presència. 01-2012
Torrado Llorenç. Receptes de cuina. 1995. Curs de Cuina Cardiosaludable. Art de Coch, Cardedeu.
UDEN. Hospital General Granollers
Warner Anthony. Si el cos està saturat de toxines, el que necessites és una ambulancia, no un suc verd. Diari Ara, febrero 2018.
Diferents cursos d’obesitat i sobrepès al Col.legi de Infermeres, Escola DOMO, Centre Mèdic Teknon, ICS i altres.